perjantai 20. helmikuuta 2015

Syksyllä kymmenen ensi-iltaa ja runsaasti kotimaista

Julkistimme tällä viikolla medialle ja katsojille koko syksyn ohjelmiston. Tulossa on kymmenen uutta ensi-iltaa, joista neljä on kantaesityksiä.

Olemme jo aiemmin julkistaneet musikaalin Desirée - Pieni yösoitto. Suurelle näyttämölle on tämän lisäksi tulossa Kari Heiskasenkirjoittama ja ohjaama Halusta ja rakkaudesta sekä Tiina Puumalaisen dramatisoima ja ohjaama Kohtalon tango.

Kari Heiskanen kertoo videolla Halusta ja rakkaudesta omin sanoin.
Eino Salmelaisen näyttämöllä saa kantaesityksensä Pauliina Rauhalan esikoisromaaniin perustuva Taivaslaulu Seija Holman dramatisoimana ja Heidi Räsäsen ohjaamana. Salmelaisella kantaesitetään myös Pekka Lepikön uusi komedia Viimeinen pasodoble Anna-Maria Klintrupin ohjaamana.


Taivaslaulun nuorena lestadiolaispariskuntana nähdään Tommi Raitolehto ja TTT:hen virkavapaalta palaava Eriikka väliahde.
Kellariteatterissa Jarno Kuosa tekee ohjaajadebyytinsä TTT:ssä Miika Nousiaisen romaaniin perustuvalla näytelmällä Maanikavaara. Menestyskomedian Todellinen löytö ohjaaja Tuomas Parkkinen ohjaa Marie Jonesin komedian Pikavoitto. Alla olevalla videolla Parkkinen kertoo tulevasta näytelmästä, jota tähdittävät kuvan Miia Selin ja Heidi Kiviharju.Urheilua ja perhesuhteita käsittelevän Maaninkavaaran rooleissa parhaillaan myös Peppi-musikaalissa Helsingissä vieraileva, keväällä teatterikorkeakoulusta valmistuva Maija Koivisto ja Mika Honkanen. 

Tulossa on myös lastenteatteria ja mielenkiintoisia vierailuja sekä uutuutena Improa.

Talossa harjoitellaan kevään mittaan kaikilla kolmella näyttämöllä kolmessa eri satsissa. Ensi-iltaan ensimmäisinä tulevat musikaali Desirée, Taivaslaulu ja Maaninkavaara ovat aloittaneet harjoitukset reilut kaksi viikkoa sitten ja tämä harjoitusperiodi kestää aina maaliskuun puoleen väliin ja Desireen kohdalla maaliskuun lopulle asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti